Vestea șoc a momentului în România.. DOLIU ! A fost găsit mort

Vestea șoc a momentului în România.. DOLIU ! A fost găsit mort

Oamenii legii au găsit cadavrul unui bărbat în râul Tisa, la frontiera României cu Ucraina.

În urmă cu doar câteva ore s-a făcut o descoperire macabră pe albia râului Tisa, de la frontiera Ucrainei cu România. Corpul unui bărbat a fost găsit plutind, potrivit Inspectoratului Teritorial al Polției de Frontieră Sighetu Marmației.

Polițiștii au rămas șocați când au văzut seara trecută un cadavru plutind pe apă.

Trupul unui bărbat a fost găsit fără viață la doar 15 metri de malul românesc, potrivit comunicatului poliției.

Bărbatul nu avea niciun act de identitate asupra lui. Autoritățile i-au transportat trupul la morga Spitalului Municipal din Sighetu Marmației pentru a se face necropsia și a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Au început și cercetările pentru a se afla cum s-au desfășurat lucrurile și cine e bărbatul și de ce a ajuns pe albia râului.

„Azi, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, au descoperit corpul unui bărbat, fără semne vitale, în albia râului Tisa, la aproximativ 15 m de malul românesc, pe direcţia localităţii Bocicoiu Mare", potrivit comunicatului Poliției. 

De mai bine de o lună de zile, de când a început războiul Rusia-Ucraina, polițiștii de frontieră întâlnesc tot mai mulți bărbați ucraineni care ajung pe teritoriul țării noastre și cer să fie preluați și să primească azil.

Situația este extrem de gravă în țara vecină. Mii de oameni au decedat în cinci săptămâni de război. Este a 36-a zi de luptă între cele două țări, iar oamenii încearcă să scape din calea infernului.

Zeci de mii de ucraineni au trecut granița în tot acest timp și au cerut ajutor autorităților, astfel că acum locuiesc în România, dar se gândesc cu tristețe dacă își vor mai putea vedea vreodată casa și țara în care au locuit atâta timp. Ei speră să se întoarcă în Ucraina și războiul să înceteze cât mai repede, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza