ULTIMA ORĂ! A Fost Cutremur În România, În Urmă Cu Câteva Minute..

ULTIMA ORĂ! A Fost Cutremur În România, În Urmă Cu Câteva Minute..
| Foto: mediafax

România s-a zguduit din nou în urmă cu câteva minute! În urmă cu doar câteva minute, un nou cutremur s-a înregistrat în țara noastră, în zona județului Buzău. Seismul s-a produs la adâncimea de 132 kilometri.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că în urmă cu puțin timp s-a înregistrat un nou cutremur în țara noastră. Seismul s-a produs în zona Vrancea, Buzău. Iată mai multe detalii!

Cutremur în România, în urmă cu câteva minute

Seismologii au anunțat în urmă cu puțin timp că, în urmă cu doar câteva minute, a fost înregistrat un nou cutremur în țara noastră, în zona Vrancea, resimțit în județul Buzău.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs la ora 20 și 31 de minute, în zona Vrancea, la adâncimea de 132 de kilometri, cu o magnitudine de ml 4.2.

Cutremurul a avut loc în apropierea următoarelor orașe: 68km E de Brașov, 73km NE de Ploiești, 120km S de Bacău, 121km V de Brăila,

123km V de Galați, 125km N de București, 147km NE de Pitești, 183km E de Sibiu, 190km N de Ruse, 201km SV de Iași.

Unde s-a înregistrat cel mai mare cutremur din anul acesta

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cel mai mare cutremur din luna trecută a avut loc pe data de 11 august, fiind unul raportat cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter.

Cu toate acestea, cel mai puternic seism din acest an s-a înregistarat în luna mai, iar potrivit datelor INFP, s-a resimțit în mai multe județe din țară, având 4,7 grade pe scara Richter. scrie spynews.ro.

Etichete
Comenteaza