Carmen Harra prevede un mare cutremur în România: „Am văzut clădiri care...”

Carmen Harra prevede un mare cutremur în România: „Am văzut clădiri care...”

Carmen Harra a făcut previziuni clare despre un mare cutremur în România, asemănător cu cel din 1977.

„Cutremurul ăsta este de altă natură, este foarte la suprafață. Să nu uităm că noi oamenii putem produce cutremure, putem influența natura, pentru că facem tot felul de tehnologii de ionizare, de schimbare a atmosferei și noi nu ne dăm seama că poate să influențeze vibrațiile pământului, mișcările tectonice și așa mai departe. Ce s-a întâmplat în Turcia va rămâne în Turcia. Va fi un alt cutremur mare, dar pe o altă parte a lumii, dar în viitorul apropiat. În România nu o să fie un cutremur mare, deci eu am o făcut o afirmație chiar la două zile după cutremurul din Turcia.

S-ar putea ca în România să fie niște cutremure mici, care nu vor produce pagube și mai mult de atât am spus că ele s-ar putea să se producă în altă zonă, nu neapărat Vrancea. Intuiția mea m-a avertizat că acest lucru se poate produce și continui să le spun celor de acasă să nu se îngrijoreze de nimic, că nu vine niciun cutremur mare în România, că nu vor fi pierderi de vieți și pagube. Nu trebuie să ne speriem să ne dăm seama că rămânem la nivelul ăsta, dar ce e interesant că toate sunt de suprafață. Cutremure mari cum a fost cel din 1977 este un altfel de cutremur.”, a declarat Carmen Harra pentru wowbiz.

„Când este vorba de cutremure, eu am trăit cutremurul din 1977. Eram la două străzi de clădirea în care a murit Toma Caragiu, Alexandru Bocăneț și era 4 martie, nu o să uit cât trăiesc. Aveam 22 de ani, eram venită la București de la Cluj, eram studentă, venită la o emisiune. Eram extrem de tânără și era seară, voiam să mă culc. Am avut un atac de panică, o senzație de sufocare, am simțit că se întâmplă ceva. Am ieșit în pijama, pe scările clădirii. În fața clădirii era o bisericuță, am ieșit, iar la 5 minute a început cutremurul. Deci, am avut o intuiție.

Noi oamenii am pierdut legătura asta cu natura, nu mai suntem conectați cum eram, că dacă am fi și dacă am da atenție intuiției noastre, am ști că anumite lucruri urmează să se întâmple. Eu am avut senzația asta foarte puternică că o să se întâmple ceva foarte rău cu mine. În secunda aia au început să cadă clădirile, nici nu se mai putea respira. Au căzut în fața mea oameni tăiați în bucăți, am văzut lucruri oribile, m-au marcat pentru tot restul vieții. Și acum sunt claustrofobică.”, a povestit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Comenteaza