SOC TOTAL ÎN ROMÂNIA! A murit... și a lăsat după el un doliu imens! Toată țara e în lacrimi

SOC TOTAL ÎN ROMÂNIA! A murit... și a lăsat după el un doliu imens! Toată țara e în lacrimi

S-a stins din viață soția unui cunoscut părinte, la vârsta de doar 22 de ani, după ce a fost infectată cu COVID.

Totodată, potrivit ultimelor informații, tânăra nu era vaccinată și nu suferea de nicio afecțiune.

Doliu imens în lumea bisericească după ce soția Părintelui din Rădești, Mihaela Valentina Gaiță, absolventă a Seminarului de la Prislop, s-a stins din viață. Tânăra avea doar 22 de ani, iar potrivit ultimelor informații, aceasta a contactat o formă gravă de Covid. 

Totodată, trebuie menționat și faptul că Mihaela Valentina Gaiță nu era vaccinată. Conform informațiilor publicate de publicația locală glasulcetatii.ro. soția părintelui a fost întubată aproape o lună de zile. Ulterior, starea ei de sănătate s-a  agravat, motiv pentru care a fost transferată în Ungaria, pentru tratament. Sursa citată precizează că aceasta nu era vaccinată și nici nu suferea de vreo altă boală.

Preotul Dan Gaiță, soțul acesteia a anunțat și el tragica veste într-o postare pe contul personal de socializare.

„Draga mea soție ai plecat dintre noi, te voi iubi veșnic scumpa mea. Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag! Dragostea nu cade niciodată!”, a postat azi noapte preotul Dan Gaiță, la câteva clipe după ce Mihaela s-a stins din viață.

Doliu imens! A murit la doar 22 de ani

La rândul său, primarul comunei Târnova a transmis și el condoleanțe familiei îndurerate.

„Întreaga comunitate o plângem și suntem alături de familia îndurerată și greu încercată la pierderea celei care a fost preoteasa Gaita Valentina Mihaela, care ne-a părăsit mult prea devreme!

Ne va lipsi atât ea cât și vocea ei care ne încânta cu frumoasele și deosebitele pricesne! O vom păstra veșnic vie în gândurile și sufletele noastre! Dumnezeu să o odihnească în pace! Cu profundă îndurerare, Primarul dumneavoastră, Emilia Ignișca”, a scris primarul comunei Târnova, Emilia Ignișca, Mihaela fiind originară din Târnova.

Mihaela Valentina Gaiță era și absolventă a școlii Postliceale Sanitare din Arad, iar în urmă cu doi ani se căsătorise cu preotul Dan Gaiță, preot paroh la Parohia Ortodoxă Rădești, din județul Arad.

Ea s-a născut la Câmpulung Moldovenesc, iar după absolvirea școlii generale, a decis să urmeze cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” din incinta Mănăstirii, loc de pelerinaj pentru mulț credincioși care vin la mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Sursa citată mai precizează că tânăra își dorea să facă doar fapte bune pentru cei din jurul ei, iar una dintre amintirile pe care localnicii o poartă vie este concertul caritabil la care aceasta a participat, organizat de Parohia Prunișor pentru o fetiță de doar 9 ani diagnosticată cu o boală rară, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza