Doliu uriaș în fotbal! A murit o adevărată legendă a sportului din România....

Doliu uriaș în fotbal! A murit o adevărată legendă a sportului din România....

Un consacrat conducător al echipei SCM Timișoara s-a stins din viață după o luptă grea pe care a dus-o cu noul coronavirus. 

Anunțul tragic a fost făcut chiar de către club.

Este doliu la clubul SCM Timișoara. Sursa citată a anunțat în cursul zilei de luni că o legendă a clubului s-a stins din viață Este vorba despre Adrian Vermeșan, cel ce a fost decenii în șir conducător de club în baschetul timișorean.

Acesta a murit după ce a dus o luptă grea cu noul coronavirus, iar potrivit sursei citate, el suferea și de alte afecțiuni.

Potrivit debanat.ro, Adrian Vermeșan s-a aflat în echipa administrativă a clubului Elba la promovarea din 1987, de când Timișoara este prezentă neîntrerupt în elita baschetului masculin.

Fostul conducător de club avea 69 de ani, iar dintre aceștia, peste 30 i-a dedicat baschetului, în diverse poziții administrative, scrie debanat.ro. De menționat este faptul că Adrian Vermeșan a fost director sportiv în 2010 și 2015, când baschetbaliștii de pe Bega cucereau Cupa României.

Totodată, acesta a făcut parte din clubul alb-violet, cu o foarte scurtă perioadă de întrerupere, din 1986 până în luna mai a anului 2019.

Doliu în lumea sportului

De menționat este faptul că lumea sportului a mai fost zguduită de o veste recentă. Comentatorul italian Giampiero Galeazzi, extrem de cunoscut în Italia, s-a stins din viață. Potrivit ANSA, Italia a pierdut unul dintre cei apreciați oameni din țară din acest domeniu.

Sursa citată preciza că acesta a murit vineri, la vârstă de 75 de ani, după o luptă cu o grea suferință, conform declarațiilor făcute de familia sa.

Printre realizările profesionale ale comentatorului italian se numără un interviu cu Diego Armando Maradona în vestiarul echipei Napoli. Dialogul dintre cei doi a avut loc la scurt timp după ce echipa de fotbal a câștigat primul său titlu de campioană din istorie. Giampiero Galeazzi a activat la celebrul post RAI.

Totodată, Malcolm Dix, unul dintre cei care şi-a pus cu adevărat amprenta asupra istoriei clubului Newcastle United, s-a stins și el din viață la vârsta de 79 de ani. El a a fost unul dintre cei mai iubiţi oficiali din istoria Newcastle United, echipă fondată în anul 1892.

De asemenea, sub conducerea sa, clubul englez a cunoscut una dintre cele mai bune perioade ale sale. Dix a contribuit la preluarea clubului de către John Hall, sosirea lui Kevin Keegan și culminată cu generația “The Entertainers”, cea care a luat pe sus Premier League la mijlocul anilor ’90, notează realitateasportiva.net.

Comenteaza