Cine este ultima persoană care a vorbit cu Iulia la telefon. Imediat după și-a luat copiii și a plănuit totul

Cine este ultima persoană care a vorbit cu Iulia la telefon. Imediat după și-a luat copiii și a plănuit totul
| Foto: stirilekanald

Iulia, femeia de 33 de ani care s-a aruncat de la etaj, alături de copiii ei, a vorbit la telefon înainte de gestul necugetat.

Telefonul femeii din Timișoara  a fost verificat de către anchetatori. Poliția cercetează acum moartea femeii, după ce a decis să se sinucidă alături de copiii săi.

Moartea Iuliei și a fiilor săi a șocat o țară întreagă.

Ea s-a urcat într-un bloc cu zece etaje și s-a aruncat în gol cu cei doi copii. Anchetatorii se ocupă de acest caz și încearcă să afle care a fost motivul ce a determinat-o pe femeie să recurgă la un asemenea gest șocant. Ea a decis să piară alături de copiii pe care îi avea cu fostul soț.

Telefonul femeii a fost verificat de către anchetatori, iar în acesta nu a fost găsit nimic care să indice de ce ar fi avut gândul negru de a-și pune capăt zilelor. În dispozitiv nu s-a găsit nicio informație, nici cel mai mic detaliu care să dea de înțeles că urma să-și curme viața.

Ultimul apel efectuat de Iulia a fost cu iubita fratelui său. Apoi tânăra s-a urcat pe bloc și a recurs la gestul necugetat. Ea își sunase cumnata pentru a-i împrumuta mașina ca să-și ducă copiii la grădiniță. Cu acel autoturism a mers la locul faptei, unde s-a omorât alături de cei doi minori.

Blocul se afla la o distanță mare față de unde ea și cei mici locuiau, conform mamei Iuliei. Locatarii nu o cunoașteau și nu înțeleg ce legătură avea ea, de fapt, cu acel bloc.

Înainte de a se urca, a cerut ajutorul unei femei pentru a-i deschise la interfon. Întrebată unde merge, Iulia i-a spus că merge la un apartament de la un etaj superios, mințind-o pe aceasta pentru a putea să-și ducă planul la final.

Peste câteva săptămâni, Iulia trebuia să se recăsătorească cu fostul ei soț, cel care a înaintat divorțul în anul 2020. De atunci el a plecat în Austria la muncă, iar Iulia a fost cea care a avut grijă de copii, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza