Povestea tânărului român care a murit sufocat într-un container, în Italia. Ionut s-a stins din viață chiar de paște: Visa să-şi facă o casă..."

Povestea tânărului român care a murit sufocat într-un container, în Italia. Ionut s-a stins din viață chiar de paște: Visa să-şi facă o casă..."

Ionuț, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a sfârșit tragic, de Paște, în Italia, după ce a rămas blocat într-un container.

Tânărul în vârstă de 23 de ani, al cărui nume complet era Costantin Romeo Ionuț Antonie, dar care își spunea Jony, se afla în Italia de cinci ani și lucra ocazional ca zidar cu un prieten român cu care și locuia, scrie ecodibergamo.it.

Cumnatul lui Ionuț a vorbit cu lacrimi în ochi despre ultimele momente pe care le-a petrecut alături de Ionuț, tânărul în vârstă de 23 de ani.

"Duminică am sărbătorit Paștele cu toții în grădină. A fost o zi de sărbătoare și de distracție. Apoi, seara, nu știu ce i-a venit în minte. Avea doar 23 de ani și avea o viață întreagă în față: visa să aibă o casă a lui și în schimb a murit într-un mod absurd"., a povestit cumnatul său, Gabriel Bârzava.

Ionuț și-a pierdut viața în timp ce încerca să ia niște haine dintr-o pubelă folosită pentru colectarea hainelor uzate în zona ecologică Canonica d'Adda. A intrat acolo după ce a sărit gardul.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, la ora 2 dimineața, tânărul a încercat să fure haine, însă a rămas blocat în pubelă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza