Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul de 23 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Olt! Imagini sfâșietoare

Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul de 23 de ani care și-a pierdut viața în accidentul din Olt! Imagini sfâșietoare

În mediul online au apărut imagini cu locul de veci a lui Mădălin Pădurean, la scurt timp de la înmormântare.

Apropiații lui Mădălin, tânărul din Olt care a murit după ce mașina lui a intrat într-un pom în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale, nu își pot reveni nici acum din șoc și nu se pot obișnui cu ideea că băiatul nu mai este în viață. Aceștia nu l-au uitat și îl vizitează mereu la mormânt, dovada fiind chiar imaginile care au fost făcute publice pe internet.

Au trecut câteva săptămâni de când Mădălin Pădurean a fost condus pe ultimul drum, însă toți cei care l-au cunoscut sunt încă în șoc. Apropiații lui nu l-au uitat și își fac mereu timp să îl viziteze, astfel că mormântul lui este mereu plin de flori și cu lumânări aprinse, iar dovada o fac chiar imaginile care au fost făcute publice pe internet.

Reamintim că Mădălin s-a stins din viață după ce l-a urmărit minute în șir pe presupusul amant al iubitei sale și a condus cu o viteză halucinantă pe o șosea din Deveselu. Tânărul de doar 23 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un copac. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, așa că au constatat decesul.

Narcisa, adolescenta care a fost iubita lui Mădălin, a fost nelipsită de la înmormântare, iar mai apoi l-a vizitat și la mormânt. Tânăra este extrem de afectată de tot ce s-a întâmplat, dar și de valul de critici pe care l-a primit pe internet, după ce s-ar fi spus că ea a fost vinovată de moartea lui Mădălin, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza