Vlăduța Lupău vs. Carmen de la Sălciua! Cine a câștigat mai mulți bani anul trecut

Vlăduța Lupău vs. Carmen de la Sălciua! Cine a câștigat mai mulți bani anul trecut
| Foto: fanatik.ro

Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua sunt printre cele mai iubite artiste de muzică de petrecere, de la noi din țară.

Vlăduța Lupău și Carmen de la Sălciua, chiar dacă nu o spun explicit, sunt, oarecum, rivale atunci când vine vorba de muzică. Amândouă ardelence, amândouă cântă muzică de petrecere și folclorică, amândouă au fost invitate să cânte pentru CFR Cluj. Iar similitudinile nu se opresc aici. 

FANATIK însă răspunde la o întrebare importantă: care dintre cele două artiste câștigă mai bine.

Vlăduța Lupău are o stare materială de invidiat, căsătoria ei cu Adi Rus, fost portar al CFR Cluj și care provine dintr-o familie înstărită din urbea de pe Feleac, fiind de natură să îi asigure, oricum, o viață liniștită. Cu toate acestea, talentata artistă care acum așteaptă un copil nu a depins niciodată de banii partenerului de viață.

Munca pe care o depune, invitată la zeci de nunți, zeci de concerte și spectacole prin toată țara, a transformat-o pe Vlăduța Lupău într-una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Succesul cântăreței se cuantifică, așa cum era de așteptat, și în rezultate financiare excepționale.

FANATIK a consultat bilanțul contabil al firmelor care sunt pe numele Vlăduței Lupău. Artista are două asemenea companii: Vlmusic și Gluglumusic, ambele deschise în 2020 și având ca obiect activitățile de interpretare artistică și spectacolele.

Prima companie a înregistrat o cifră de afaceri de peste 270.000 de lei pe anul trecut (peste 54.000 de euro), iar profitul a fost de aproape 66.500 de lei, adică aproximativ 13.500 de euro. Cea de-a doua firmă însă a reușit performanțe financiare de invidiat.

Astfel, Vlăduța Lupău a obținut o cifră de afaceri de peste 775.000 de lei (peste 155.000 de euro), iar profitul obținut s-a ridicat la aproape 400.000 de lei, adică circa 80.000 de euro. Iar asta înseamnă că profiturile declarate ale Vlăduței Lupău ajung la aproape 100.000 de euro.

Carmen de la Sălciua, pe numele ei real Carmen Racoltă, este una dintre cele mai iubite cântărețe din Ardeal. La fel ca și Vlăduța Lupău, ea are două firme, deschise în 2020, una care care ca obiect activitățile de interpretare artistică și spectacolele, iar cea de-a doua activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală.

Prima dintre acestea, Carmen Racoltă SRL a obținut, în 2021, o cifră de afaceri de 174.000 de lei (în scădere față de 2020) și un profit de 38.000 de lei (7500 de euro), de trei ori mai mic decât cel raportat în anul anterior.

Cea de-a doua companie a artistei, Carmen Production, a avut și ea o cifră de afaceri în scădere cu mai bine de o treime, obținând 100.000 de lei, adică aproximativ 20.000 de euro. Profitul însă a fost tot de trei ori mai mic decât în 2020, și s-a cifrat la suma de 56.000 de lei, adică 11.000 de euro.

Comenteaza