Vlăduța Lupău, în comă după un accident cumplit! O mașină a intrat din plin în tânăra artistă

Vlăduța Lupău, în comă după un accident cumplit! O mașină a intrat din plin în tânăra artistă

Vlăduța Lupău a povestit că în urmă cu mulți ani, a suferit un accident care a băgat-o în comă.
 

Vlăduța Lupău este o artistă foarte respectată și iubită de oameni, însă puțini știu faptul că aceasta a trecut printr-o situație care ar fi putut să o coste viața.  În cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a mărturisit prin ce momente grele a trecut.

Atunci când era clasa a XI-a, artista Vlăduța Lupău a trecut prin momente foarte grele. Aceasta a fost implicată într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că s-a aflat în comă, părinții ei fiind înștiințați că era în stare critică. Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, în comă. Atunci, și fratele ei a fost lovit de mașină. Incidentul a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău.

Atunci, fratele artistei s-a ridicat și și-a îndreptat privirea către Vlăduța Lupău, care era întinsă pe jos. Părinții s-au deplasat imediat la spital, după ce au fost sunați de vecini. Șoferul care i-a lovit adormise la volan.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

Vlăduța Lupău a mărturisit faptul că șoferul a fost dat în judecată. Bărbatul suferea de diabet, nu își făcuse insulina și adormise la volan.

”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a mai declarat artista.

Vlăduța este căsătorită cu fostul fotbalist Adrian Rus și se gândesc să devină părinți, dar nu se grabesc, sau cel puțin așa se înțelege din vorbele vedetei.

”Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm.”, spunea Vlăduța Lupău despre o posibilă sarcină, potrivit cancan.ro

 

Comenteaza