Vlăduța Lupău, cerută în căsătorie de un alt bărbat! Ce a spus vedeta: „Dacă ...”

Vlăduța Lupău, cerută în căsătorie de un alt bărbat! Ce a spus vedeta: „Dacă ...”

Vlăduța Lupău a fost cerută în căsătorie de un alt bărbat înainte să fie cu Adi Rus.

Vlăduța Lupău obișnuiește să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Astfel, artista le-a povestit acestora una dintre experiențele sale cu un fan înfocat. Aceasta primea mesaje încontinuu de la el, iar la un moment dat a acceptat să iasă cu el. Ulterior, acesta i-a trimis un colet în care se afla un inel de logodnă, alături de mesajul: „Vrei să fii soția mea?”

„Hai să vă zic o întâmplare. Am avut odată un fan atât de disperat… Îmi scria zi și noapte și am acceptat să mă întâlnesc cu el în centrul Clujului, să-mi dea un buchet de flori. Din momentul ăla nu m-a mai slăbit, mi-a adus inclusiv inel de logodnă. Da, dacă vă vine să credeți, îl am acasă. L-am găsit într-un colet pe care mi l-a trimis, nu mi l-a dat așa: «Vrei să fii soția mea?» Da, am avut un fan de ăsta, cred că încă îl mai am”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit, în luna noiembrie a anului 2019, cu fostul portar la FC Cluj, Adrian Rus. În luna august a anului 2022, cei doi au devenit, pentru prima dată, părinții unui băiețel pe nume Iair.

Vlăduța Lupău nu a mai suportat și a răbufnit în mediul online. Scandalurile din ultimele zile sunt foarte comentate pe rețelele de socializare. Vlăduța acuză unele persoane că aruncă cu hate în vedete și că le place să vadă scandaluri, potrivit ciao.ro.

Comenteaza