Vlăduța Lupău, atac dur la adresa Georgianei Lobonț. Cele două sunt certate: “Acolo e circul adevărat.”

Vlăduța Lupău, atac dur la adresa Georgianei Lobonț. Cele două sunt certate: “Acolo e circul adevărat.”

Vlăduța Lupău a simțit să transmită un mesaj cu privire la scandalurile care s-au creat în presă în ultimul timp.

Vlăduța Lupău a simțit să transmită un mesaj pentru oamenii care obișnuiesc să critice pe internet persoanele publice, și să creeze intrigi. Cântăreața a susținut faptul că ar vrea să existe mai mult respect în spațiul public față de persoanele publice, iar oamenii să nu mai acorde atenție certurilor amoroase apărute în mediul online.

Scandalul în spațiul public dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sau Ema Uta și Alex Bodi i-au atras atenția și artistei, însă aceasta încearcă doar să înțeleagă obiceiul românilor de a se hrăni cu certuri și scandal. 

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem.

Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios. Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut... nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Mai apoi, Vlăduța Lupău a mărturisit că s-a gândit să șteargă mesajul, însă, în cele din urmă a hotărât că părerea ei trebuie să fie în spațiu public, deși respectivul lucru ar însemna nașterea unei alte controverse.

„M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări. ”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza