Viviana Sposub este însărcinată? George Burcea a făcut anunțul oficial

Viviana Sposub este însărcinată? George Burcea a făcut anunțul oficial
| Foto: fanatik.ro

Viviana Sposub a lăsat lumea pe jar cu un mare semn de întrebare după ce a vorbit despre cum ar fi să devină mămică. 

n cadrul matinalului pe care îl prezintă alături de Cove, Sore și alte vedete, Viviana a avut-o ca invitată pe Beatrice Olaru, fostă concurentă la Exatlon România, care a născut în urmă cu câteva luni.

Iubita lui George Burcea a lăudat-o pe sportivă pentru trupul de invidiat pe care îl are după sarcină, iar declarațiile pe care le-a făcut după aceea au stârnit multă confuzie printre fani.

Viviana Sposub i-a cerut câteva sfaturi invitatei ei, Beatrice Olaru, care este și antrenoare de fitness.

Iubita lui George Burcea a întrebat-o pe aceasta ce trebuie să facă o femeie care a născut ca să dea jos kilogramele acumulate și ca să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină.

Vedeta le-a dat de înțeles fanilor că ea și George Burcea au de gând să devină părinți în viitorul apropiat. Internauții se întreabă dacă nu cumva tânăra este însărcinată.

„Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, i-a spus Viviana lui Beatrice Olaru.

Colegii ei din platou au făcut și ei câteva remarci care ridică semne de întrebare. Aceștia i-au spus că i-ar sta bine în postura de mămică și că ar trebui să se „antreneze” cu căruciorul.

„Îți stă bine, Viviana”, „Vivi, trebuie să înveți cum e cu căruciorul. La training cu tine”, i-au transmis aceștia Vivianei Sposub.

În urmă cu doi ani, Viviana Sposub declara că și-ar dori să aibă copii și că ar face chiar cinci dacă ar avea suficiente resurse financiare. Șatena nu ar spune nu dacă ar deveni mămică la o vârstă fragedă.

„Cu siguranță (n.r. își dorește copii), cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”, spunea partenera lui George Burcea, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza