Va îmbătrâni Livia alături de Spike? Carmen Harra spune totul despre cuplul lor: „Este o relație karmică”

Va îmbătrâni Livia alături de Spike? Carmen Harra spune totul despre cuplul lor: „Este o relație karmică”
| Foto: wowbiz

Triunghiul amoros care a acaparat anul 2023, format din Cătălin Bordea, Livia și Spike, a ajuns sub lupa clarvăzătoarei Carmen Harra.

Carmen Harra a intrat în legătură directă cu WOWnews și a făcut o serie de previziuni, printre care și despre cuplul Livia și Spike.

Aceasta a dezvăluit cât de longevivă va fi relația lor, dar și care a fost cauza reală a divorțului de Cătălin Bordea. 

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea.

Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles.

Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația ei mereg de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat. Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare.

Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva. În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea. 

Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike.

Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple.”, a explicat Carmen Harra, la WOWnews.

Comenteaza