ȘOCANT! Ce avere a strâns Andra Măruță în 20 de ani de carieră! Suma este colosală

ȘOCANT! Ce avere a strâns Andra Măruță în 20 de ani de carieră! Suma este colosală
| Foto: cancan.ro

Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească. S-a aflat ce avere a reușit să strângă vedeta după atâția ani de carieră.

 

 

Andra Măruță este o artistă extrem de respectată, iubită și ascultată de fani. Soția lui Cătălin Măruță iubește ceea ce face și, de mai bine de 20 de ani, se dedică carierei artistice. Pe lângă evenimentele pe care trebuie să le onoreze, Andra Măruță are și o familie frumoasă, fiind considerată un model pentru părinți.

Artista este una dintre cele mai bine plătite din industria muzicală din România. Iar, în urma cariere de 20 de ani, Andra Măruță a reușit să strângă o avere considerabilă. Concertele, evenimentele și contractele de imagine pe care le-a avut și le are i-au băgat în buzunare sume mari de bani.

Și, mai mult decât atât, artista lucrează și în televiziune, fapt care reprezintă o altă sursă de venit pentru familie. Are programul încărcat, însă, chiar dacă trebuie să se împartă între carieră și familie, Andra Măruță reușește cu brio să rezolve tot ce își propune.

În cadrul emisiunii „Românii au Talent”, Andra Măruță ar primi lunar suma de 10.000 de euro. Iar, la ”Vocea României”, cântăreața ar fi primit, în fiecare lună, o sumă similară. De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, căci pentru participarea la un singur eveniment, artista ar încasa în jur de 3000 de euro. Iar sumele câștigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, arată Fanatik.

De asemenea, de-a lungul anilor, atât ea, cât și soțul ei au strâns mai multe venituri pentru a achiziționa locuința din zona Băneasa. Pentru aceasta s-ar fi plătit în jur de 800.000 de euro.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc de 15 ani de zile, iar secretul relației pare să fie faptul că în tot acest timp nu s-au sufocat unul pe altul.

Din prisma meseriei, cei doi au avut perioade în care au fost nevoiți să stea despărțiți, fapt ce a întreținut focul iubirii, făcând revederea și mai dulce. De asemenea, artista a mai declarat că un alt element important al relație lor a fost faptul că aceștia și-au dorit mereu același lucru și s-au înțeles unul pe altul.

„Că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. (…) După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, a declarat Andra, potrivit Viva.ro, citat de cancan.ro.

Comenteaza