Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în văzul lumii

Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în văzul lumii

Adrian Rus, soţul Vlăduţei Lupău, a fost implicat într-un scandal despre care foarte puțină lume știe.

În 2016, înainte de a semna cu CFR Cluj, Adrian Rus şi fratele său, Ionuţ Rus, au fost implicaţi într-un scandal uriaş la un meci din Liga a V-a Cluj. Fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliţie şi, totodată, fost secretar de stat în Ministerul de Interne, au fost acuzaţi că au bătut mai mulţi fotbalişti şi un spectator la o partidă disputată la Baza Sportivă CMC din Gruia.

”Eu am fost spectator în tribună, susţinător al echipei de la Buza. Am mers alături de copiii mei, unul mai mare care era în altă parte a tribunei, iar eu în altă parte cu cel mai mic. În minutul 68, arbitrul i-a dat roşu lui Adrian Rus, portarul echipei din Recea Cristur. A fost un fault de joc la mijlocul terenului, băiatul ăsta a venit din poartă şi i-a dat un pumn sau o palmă în gură unui jucător de la Buza, iar arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu.

În timpul în care s-a creat meleul ăla la mijloc a venit şi fratele portarului de pe banca de rezerve, a intrat în teren şi l-a lovit şi el pe un alt jucător de la Buza, iar arbitrul i-a dat roşu şi lui. Portarul s-a dus spre ieşire, după ce a fost dat afară, şi l-a mai lovit pe un jucător de la Buza, fără nicio problemă, iar arbitrul i-a mai dat un roşu.

În momentul acela, eu din tribună am spus că <<Nu se poate! Poţi să ai tot ce vrei în viaţă, dar nu poţi lovi aşa, să dai în oameni!>>. Mi-a spus că vine la mine şi a venit. Am apucat să îmi feresc copilul, mi-am băgat mâna stângă şi el m-a lovit un mână. Apoi l-au prins câţiva prieteni de-ai lui. Arbitrul a chemat echipele la mijlocul terenului şi a încheiat meciul şi a dat 3-0 pentru jucătorii de la Buza", a povestit spectatorul.

Ulterior, Adrian Rus a fost suspendat 20 de etape. Din vara lui 2017, portarul a semnat cu CFR Cluj, însă, în urmă cu 11 luni, s-a despărţit de campioana României, iar acum este liber de contract, potrivit telekom.ro.

Comenteaza