S-a aflat motivul ascuns pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat: „Poate e un gest egoist, dar...”

S-a aflat motivul ascuns pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat: „Poate e un gest egoist, dar...”

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de curând. Cei doi au dezvăluit motivul pentru care au decis să facă acest pas. 

Cea care a dezvăluit adevărul a fost fiica lui Petre Roman, spunând de altfel și de ce au ales să nu transmită asta direct, printr-un anunț oficial, ci doar să le dea fanilor de înțeles prin intermediul postărilor lor în care s-au afișat în ipostaze de cuplu, la fel ca înainte de divorț.

Împăcarea dintre Marius Elisei și Oana Roman este oficială. Cei doi și-au confirmat împăcarea, astfel că s-au fotografiat când și-au furat un sărut la malul mării. Părinții Isabelei au fost în atenția presei zilele acestea pentru faptul că au apărut numeroase zvonuri conform cărora Oana și Marius sunt din nou împreună, astfel că cei doi au oficializat relația.

Nu este un secret faptul că Oana Roman și Marius Elisei au plecat împreună într-o mini-vacanță la mare alături de fiica lor. Cei doi au tot petrecut timp împreună în ultima perioadă pentru ca Isabela să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți, astfel că au avut parte de foarte multe momente unul alături de celălalt și cu siguranță a fost un lucru extrem de benefic pentru această împăcare.

Se vede cu ochiul liber că se iubesc extraordinar de tare și nu au încetat niciodată din a își purta sentimente de dragoste reciproce, astfel că acum sunt din nou o familie fericită. Oana și Marius nu au mai avut răbdare să-și oficializeze relația, astfel că cei doi s-au fotografiat sărutându-se la malul mării. Este de la sine înțeles că cel mai probabil și-au rezolvat problemele pe care le aveau în cuplu și acum pot continua fericiți povestea familiei perfecte.

Isabela, fiica celor doi, și-a dorit foarte tare ca părinții ei să fie din nou împreună, fapt ce s-a văzut într-o forografie postată pe Instagram de către Oana. Aceasta a publicat o imagine în care ea și Marius se țineau în brațe și a precizat că Isabela i-a rugat să stea îmbrățișați pentru a le face o poză, potrivit spynews.ro. 

Comenteaza