Probleme în paradis! Ce se întâmplă cu Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei?! "Nu prea mă simt în apele mele"

Probleme în paradis! Ce se întâmplă cu Oana Roman după ce s-a împăcat cu Marius Elisei?! "Nu prea mă simt în apele mele"
| Foto: wowbiz.ro

Oana Roman trăiește o perioadă bună, de când s-a împăcat cu Marius Elisei. Chiar și așa, în ultima perioadă ea nu se simte în apele ei. 

 Pe contul său de socializare, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că se confruntă cu probleme de sănătate. 

În urmă cu doar o seară, Oana Roman și-a îngrijorat fanii, după ce a declarat faptul că nu se simte prea bine în această perioadă. A decis să meargă să își facă un set de analize, pentru că se pare că nu și le-a mai făcut de mai bine de 8 luni de zile. 

"De câteva zile nu prea mă simt în apele mele. Probabil este și oboseală de la toată munca pe care eu o depun în curte, pentru că muncim singuri.. M-am hotărât să mă duc să îmi fac niște analize, pentru că nu mi-am făcut de aproape 8-9 luni și mâine dimineață mă duc la spital să îmi fac un set complet de analize și să văd ce se întâmplă, pentru că îmi e să nu am iar probleme. Tare îmi e că de la multe întâmplări, destul de mult stres și probleme ca la toată lumea tiroida mea s-a dereglat iarăși", a declarat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

La primele ore ale dimineții, vedeta s-a prezentat la clinică pentru a-și lua sânge. Ba chiar mai mult, își încurajează fanii să meargă la medic și să își facă un set de analize măcar o dată pe an. 

Cu zâmbetul pe buze, așa cum o știe o întreagă țară, a ieșit după doar 10 minute de la clinică și așteaptă cu nerăbdare rezultatele, potrivit wowbiz.ro.

 


 

 

 

Comenteaza