Prima reacție a Oanei Roman după ce Marius Elisei i-a făcut o declarație de dragoste

Prima reacție a Oanei Roman după ce Marius Elisei i-a făcut o declarație de dragoste
| Foto: cancan.ro

Oana Roman a făcut primele mărturii după ce Marius Elisei i-a declarat dragostea pe Instagram.

Afaceristul depune eforturi mari să își recucerească fosta soție, iar asta au observat mulți oameni azi, după postarea subtilă, însă, “stropită” cu cuvinte de iubire a acestuia. Oana Roman a fost contactată telefonic de cei de la “Showbiz Report” care au întrebat-o despre stadiul relației cu tatăl fiicei sale. În timpul mărturiilor, aceasta a precizat că a petrecut destul de mult timp în compania fostului partener de viață, care o surprinde des cu flori și, ieri seară, ea a simțit să-i mulțumească public, după cum puteți remarca în galeria foto a articolului. Și, deocamdată, ei nu s-au împăcat.

“Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă. (…). Până acum ceva vreme, aveam block pe Instagram de la Marius”, a declarat fosta prezentatoare într-o emisiune de la Antena Stars.

Seara trecută, practic cu câteva ore bune înainte de gestul romantic de astăzi, Marius Elisei a încărcat pe IG Story imaginea de mai jos.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere; ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. Fosta prezentatoare și afaceristul au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, potrivit cancan.ro.

Comenteaza