Pe ce salariu se „bat” domnișoarele pentru locul de asistentă la „Acces Direct”

Pe ce salariu se „bat” domnișoarele pentru locul de asistentă la „Acces Direct”

 Angajatele de la „Acces Direct” câștigă un salariu de maximum 3.000 de lei! 

Multe domnișoare dornice de afirmare consideră că postul de asistentă TV le poate aduce atât notorietate, cât și un salariu colosal. Nu zicem că nu, poate unele posturi de televiziune plătesc foarte bine pentru acest job, dar dacă tot a reînceput emisiunea „Acces Direct”, iar fetele s-au înghesuit pentru a prinde postul de asistentă TV, noi vă spunem și pe ce salariu „se luptă” acestea pentru a deveni celebre.

Potrivit unor surse autorizate din interiorul trustului Intact, o asistentă la emisiunea „Acces Direct” poate primi un salariu maxim cuprins între 2.500 și 3.000 de lei.

Probele pe care le dau domnișoarele înainte de angajare constau în: citit prompter, dans, precum și prezentarea unei situații sau a unei știri, tot de pe prompter. Este necesar să vorbească fluent, fără dificultăți, să fie dezinvolte și fără trac de cameră, mai spun sursele din Antenă.

Ce salariu are Andreea Esca: După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni.

Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt. Nimeni nu știe exact cât încasează cea mai cunoscută știristă din istoria televiziunii române. De-a lungul timpului, zvonurile au circulat și s-a speculat că venitul lunar al știristei de la PRO TV ar fi de 5.000 de euro, sau chiar de 46.000 de euro.

De asemenea, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV. Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afaceri.

Ce salariu are Catalin Măruță: Prezentatorul Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro pentru emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Totuși, alte zvonuri anunță că salariul s-ar mai fi diminuat. Cu toate astea, la salariul lunar din televiziune se mai adaugă banii pe care moderatorul îi face din prezentarea unor evenimente private. Se pare că ar câștiga, suplimentar, alți aproximativ 2.000 de euro, conform libertatea.ro, citat de cancan.ro.

Comenteaza