Oana Roman, șocată de gestul lui Marius Elisei. Ce a făcut bărbatul: “Mi se pare un gest de iubire, nu de slăbiciune”

Oana Roman, șocată de gestul lui Marius Elisei. Ce a făcut bărbatul: “Mi se pare un gest de iubire, nu de slăbiciune”
| Foto: spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei sunt în culmea fericirii, după ce au trecut prin mai multe momente dificile în relația lor.

Cei doi abia ce s-au întors din vacanța unde au petrecut Paștele, însă partenerul de viață al vedetei se ține în continuare de gesturi tandre și impresionante. Iată cum a surprins-o astăzi, chiar atunci când se aștepta mai puțin, dar mai ales cum a reacționat vedeta când a văzut gestul său!

Marius Elisei și Oana Roman au trecut prin numeroase momente neplăcute în trecut, însă acum sunt mai fericiți ca niciodată împreună, iubirea fiind la cote maxime între ei, iar acest lucru este vizibil chiar și de la depărtare.

Oana Roman și Marius Elisei s-au întors din vacanță de curând alături de fetița lor, așa că azi au trecut direct la treabă, fiecare având ceva de făcut. Ei bine, după ce și-au rezolvat sarcinile, vedeta a mers la etaj ca să se odihnească, moment în care partenerul ei de viață a comandat mâncare.

Surprinsă, deoarece nu se aștepta la un astfel de gest, Oana Roman a fost de-a dreptul impresionată și surprinsă când l-a văzut pe Marius Elisei că-i aduce mâncarea la pat, așa că nu a putut să nu imortalizeze momentul tandru.

Ce a spus Oana Roman despre gestul romatic al lui Marius Elisei
Oana Roman a pozat imediat cum a primit mâncarea pe tavă și la pat de la Marius Elisei, iar în acel moment a vrut să le explice femeilor și fetelor din comunitate ei că acesta este un gest de iubire și nu de slăbiciune.

Mai mult decât atât, le-a explicat că o femeie trebuie să se simtă iubită alături de partenerul de viață și de asemenea respectată, astfel că asemenea gesturi sunt total normal într-un cuplu, acestea fiind cele care arată că dragostea stă în lucruri simple.

"Azi nu era nimic gătit. Marius a comandat mâncare și mi-a adus-o unde eu mă odihneam. Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire, nu de slăbiciune. Și voi arăta mereu câte un gest din asta pentru că fetele trebuie să înțeleagă cum trebuie să fie un bărbat și de ce să-l iubească. Pentru grijă, tandrețe, iubire, afecțiune, gesturi frumoase, protecție (...).", le-a povestit Oana Roman fanilor pe Instagram-ul personal, potrivit spynews.ro.



 
 


 

Comenteaza