Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit iar? Care ar fi motivul de data aceasta: „Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”,

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit iar? Care ar fi motivul de data aceasta: „Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”,
| Foto: ziareonline.ro

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat în iunie anul trecut, după ce în urmă cu doar câteva luni divorțaseră. Acum, apar din nou în presă zvonuri despre o nouă despărțire.

Cuplul are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Oana și Marius sunt împreună din anul 2013. Recent, un mesaj publicat de Marius pe Instagram a stârnit un val de speculații privind o potențială despărțire.

„Cine nu mă vrea, nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a scris Marius Elisei în mediul online. Deranjată de zvonurile că ea și Marius s-au despărțit, Oana a reacționat. „Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat”, a început prezentatoarea TV.

„Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte. N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine”, a mai declarat Oana Roman.

„E totul ok, mai avem și noi momente aiurea, dar e totul ok”, a mai spus. La începutul anului 2022, Oana și Marius au aniversat 9 ani de relație. Cuplul s-a cunoscut pe 3 ianuarie 2013. „Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări”, a completat.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a încheiat, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza