Oana Roman și Marius Elisei la un pas de împăcare. Declarațiile celor doi după ce au fost văzuți împreună

Oana Roman și Marius Elisei la un pas de împăcare. Declarațiile celor doi după ce au fost văzuți împreună
| Foto: fanatik.ro

Oana Roman și Marius Elisei par să fie la un pas de împăcare după ce în urmă cu doar câtva luni și-a anunțat divorțul.

Cei doi se întâlnesc din ce în ce mai des, iar bărbatul pare să fie decis să o recucerească.

Ziua de ieri a fost una cu totul și cu totul specială pentru Oana Roman și pentru Marius Elisei, fostul ei soț, mai ales că cei doi au decis să se răsfețe ca în vremurile bune, cu o întâlnire la restaurant.

Așa că, fără să stea pe gânduri, au plecat împreună spre Ploiești și au serbat momentele romantice cu câte un pahar de băutură fină, moment postat și pe conturile de Instagram ale celor doi foști soți.

De altfel, au recunoscut ei de curând, întâlnirile lor au devenit din ce în ce mai dese în ultima perioadă, Oana Roman precizând că Marius Elisei, fostul ei soț, pare să vrea să o recucerească.

”Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta la Antena Stars, citată de Spynews.

Chiar dacă au divorțat, se pare că sentimentele au rămas tot acolo când vine vorba de Oana Roman și de Marius Elisei, vedeta recunoscând că bărbatul pare să încerce să o recucerească cu adevărat.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a mai declarat Oana Roman, la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

Acum câteva zile, Oana Roman făcea o dezvăluire uluitoare, având în vedere că relația dintre ea și Marius Elisei părea total compromisă: a fost în vacanță alături de fostul soț și de fiica lor.

Astfel, cei doi foști soți au mers la munte, la Brașov, Marius Elisei fiind cel care, conform spuselor Oanei Roman, s-a ocupat de toate detaliile rezervării. Evident, cei doi au fost însoțiți de Izabela, fetița lor, lucru care a făcut-o foarte fericită pe micuță.

”Pentru Isa e foarte bine lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi”, a mai spus, pentru sursa citată, Oana Roman despre vacanța cu Marius Elisei.

Comenteaza