Oana Roman, într-o nouă relație?! Vedeta a trecut peste divorțul cu Marius Elisei: „Dumnezeu ...

Oana Roman, într-o nouă relație?! Vedeta a trecut peste divorțul cu Marius Elisei: „Dumnezeu ...

Oana Roman este hotărâtă să nu mai privească în urmă și să treacă peste despărțirea de Marius Elisei.

Recent, Oana Roman și Marius Elisei surprindeau pe toată lumea anunțând că s-au despărțit, din nou. Separarea a fost una cu scântei, cei doi având destul de multe să își reproșeze unul altuia și nu s-au sfiit să o facă în spațiul public. Acum, se pare că fiecare își vede de viața lui, iar Oana Roman este hotărâtă să nu mai privească în urmă.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost văzută de mulți ca fiind una de moment, având în vedere că aceștia au mai trecut printr-o fază similară în urmă cu ceva timp, atunci când au ajuns și la divorț. Însă se pare că de această dată lucrurile sunt serioase, iar asta a spus-o tare și răspicat Oana Roman, care pare că este gata să meargă mai departe.

Oana Roman păstrează o legătură strânsă cu fanii săi din mediul online, iar adesea răspunde curiozității acestora. Recent, aceasta a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar unul dintre internauți i-a pus întrebarea ce stă pe buzele tuturor.

„Te-ai gândit serios să-ți refaci viața din punct de vedere sentimental? Sau speri la o împăcare cu Marius?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Oana Roman.

Răspunsul vedetei a fost clar, mai ales în ceea ce îl privește pe Marius Elisei. Aceasta a spus că sub nicio formă nu se mai gândește la o împăcare. Îi este foarte bine așa cum este acum și chiar a dat de înțeles că este gata să își refacă viața sentimentală.

„Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc sau îmi doresc vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală, deocamdată îmi este foarte bine așa. Singură. Ce va fi în viitor nu știu și nici nu îmi fac planuri. Are Dumnezeu planurile lui”, a fost răspunsul Oanei Roman, potrivit cancan.ro.

Comenteaza