Oana Roman a răspuns la o intrebare intimă despre Marius Elisei. Cât dura o partidă de amor?

Oana Roman a răspuns la o intrebare intimă despre Marius Elisei. Cât dura o partidă de amor?
| Foto: cancan.ro

Oana Roman a răspuns pe Instagram la intrebările venite de la fanii ei.

Oana Roman a lansat propunerea: ”Întreabă-mă deștept! Despre viață, vacanțe, curiozități!”. Iar admiratorii ei atât au așteptat și au făcut-o imediat. ”Cât trebuie să dureze un act sexual din punctul tău de vedere?”, a fost întrebarea surpriză care i-a fost pusă Oanei Roman.

Iar vedeta nu a stat pe gânduri și a răspuns. ”Dacă tu te raportezi la cantitate, pui problema greșit, din start. Nu contează cantitatea, ci evident calitatea”, a spus fata lui Petre Roman, fostul premier al României.

Întrebările au continuat. Un admirator a întrebat-o de inelul pe care-l poartă, iar Oana a dat, imediat, detaliile. ”Inelul acesta pe care-l port l-am primit de la prietena mea, poate cea mai bună, în momentul în care am rămas însărcinată”, a spus Oana Roman, cu o ușoară nostalgie.

De asemenea, nici vacanțele petrecute în Egipt nu au fost trecute cu vederea. Iar Oana le-a făcut o scurtă descriere a ceea ce a găsit acolo, dar și ce planuri are pentru vara care abia a început. ”A fost foarte frumos, de aceea m-am dus de două ori în Egipt anul acesta. Și în septembrie probabil o să mă mai duc o dată. Pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult și am descoperit locuri super-frumoase”, a dezvăluit Oana Roman, potrivit cancan.ro

Comenteaza