Oana Roman a dezvăluit cu ce se ocupă soțul ei Marius Elisei: “Este sursa noastră principală de venit”

Oana Roman a dezvăluit cu ce se ocupă soțul ei Marius Elisei: “Este sursa noastră principală de venit”
| Foto: cancan.ro

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, iar în prezent se înțeleg au o relație frumoasă.

Întrebată, recent, cu ce se ocupă partenerul ei, fiica fostului prim-ministru al România a răspuns cu maximă sinceritate.

Mai exact, Oana Roman și Marius Elisei au o afacere cu haine, de care se ocupă împreună. Este, practic, principala lor sursă de venit.

“Cred că am explicat de foarte multe ori că avem o afacere de care ne ocupăm amândoi și care este sursa noastră principală de venit”, a explicat Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în februarie, însă, la scurt timp, bărbatul a făcut tot posibilul să se împace cu mama copilului său. Aceasta i-a mai oferit încă o șansă, iar în prezent relația lor este pe drumul cel bun.

Chiar dacă nu mai sunt soț și soție, Oana Roman și Marius Elisei erau deciși să organizeze o reînnoire a jurămintelor, dar totul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Întrebată de cei care o urmăresc dacă este fericită, fiica fostului prim-ministru al României a răspuns că este mulțumită cu tot ce i-a oferit Dumnezeu până în prezent.

“Sunt recunoscătoare pentru tot. Sunt recunoscătoare pentru familia pe care o am, pentru tot ce am reușit să construiesc în viața asta și pe principiul pe care l-am învățat de la tata: ce este mai bun d-abia de acum urmează!”, a răspuns Oana Roman.

Recent, pe o rețea socială, Oana Roman a vorbit despre relația cu Marius Elisei, amintindu-și de momentele plăcute și triste care le-au urmărit relația, terminând cu o declarație de dragoste pentru partenerul ei.

“Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns, cu fericire și tristețe, dar, per total, a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu. Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta!”, a scris Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Comenteaza