Oana Lis, în pragul disperării! Vedeta a ajuns să vândă lucrurile de valoare din casă pentru a-l salva pe Viorel Lis

Oana Lis, în pragul disperării! Vedeta a ajuns să vândă lucrurile de valoare din casă pentru a-l salva pe Viorel Lis

Oana Lis se află într-o situație financiară dificilă, fiind nevoită să vândă lucruri prețioase din casă pentru a-și ajuta soțul, pe Viorel Lis, care are probleme de sănătate.

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis continuă. A fost internat la azil, iar mai apoi a fost evacuat, iar acum Oana Lis trebuie să adune banii necesari pentru a-l trata.

Chiar dacă este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, care pune preț pe lucrurile pe care le are, Oana Lis a decis să renunțe la o parte din obiectele de valoare.

Oana Lis este cel mai mare ajutor al lui Viorel Lis și nimic nu este prea greu când vine vorba despre el. De mulți ani suferă din cauza problemelor de sănătate, iar acum are nevoie din ce în ce mai mulți bani ca să își trateze soțul. Însă, resursele financiare sunt foarte limitate pentru ei, motiv pentru care acum a decis să obțină banii astfel.

Vedeta și-a vând o icoană cu foiță de aur la prețul de 1.500 lei și alte obiecte foarte valoroase, dar pentru care a cerut sume mici ca să fie sigură că va reuși să le vândă.

Așadar, au fost și oameni care au încurajat-o să pună prețuri mult mai mari, știind cât de mult costă lucrurile pe care le are în locuința ei. De asemenea, la fiecare obiect, Oana Lis a pus o etichetă cu un mesaj pentru viitorii cumpărături, potrivit spynews.ro.

Comenteaza