Mirela Vaida se confruntă cu o problemă mare de sănătate! Ce afecțiune are: "Nu am să mă operez,...chiar dacă”

Mirela Vaida se confruntă cu o problemă mare de sănătate! Ce afecțiune are: "Nu am să mă operez,...chiar dacă”

Prezentatoarea TV, Mirela Vaida, a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de ceva timp.

Mirela Vaida a dezvăluit zilele trecute, după ce s-a întors din vacanța petrecută în Deltă, că se confruntă cu o afecțiune oculară. Prezentatoarea TV a apărut pe rețelele de socializare cu ochiul umflat, însă nu se gândește să se opereze.

Într-un interviu recent, pentru fanatik.ro, vedeta a dezvăluit că a mai avut și în urmă cu cinci ani această problemă, dar atunci a reușit să o rezolve cu un "truc băbesc".

Vacanța din Deltă nu s-a terminat prea bine pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a dezvăluit că se confruntă o afecțiune la ochi, care îi dă bătăi de cap. Vedeta spune că a mai avut șalazion și în trecut, dar nu este nimic grav: "Eu am mai avut un șalazion, în urmă cu vreo cinci ani, și l-am ‘spurcat’, cum se spune în tradiția românească, în sensul că mi-a spus cineva să-i dau cu lapte matern.

Și, în timp ce alăptam un copil, într-adevăr, am dat cu lapte de mamă și nu a mai ieșit. Acum, vă dați seama că astea sunt niște tradiții și niște leacuri, care nu au absolut nicio bază științifică.", a declarat Mirela Vaida, pentru sursa citată. 

Mirela Vaida a declarat că nu are de gând să se opereze. Ea a urmat un tratament cu antibiotic și așteaptă să vadă cum va evolua această afecțiune în timp.

Vedeta spune, însă, că pe viitor ar apela, mai degrabă, tot la leacurile "băbești": "Acum mi-a ieșit din nou. E clar că am eu o sensibilitate la ochiul acesta. Am făcut tratament cu antibiotic și nu o să mă operez. Îl las acolo și vedem noi ce se întâmplă pe viitor. 

Nu mi-am făcut chiar nicio problemă din asta și nu e ceva grav absolut deloc. Sunt obișnuită, o tratez cu seriozitate, dar nu mă panichez din atâta lucru. Așa că, dacă o să mai aud despre alte leacuri băbești, o să le aplic, că rău nu au ce să îmi facă.", a mai spus Mirela Vaida, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza