Video Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

Mirela Vaida, atacată în direct de o femeie dezbrăcată

Momente incredibile în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1! Prezentatoarea Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar, fiind la un pas de tragedie în propria emisiune

În momentul în care se pregătea să prezinte subiectele emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a aruncat o cărămidă spre ea.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, șocată și plângând în emisiune.

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” este în stare de șoc, căci nu se aștepta vreo secundă să fie victima unui asemenea incident. Mirela Vaida a dezvăluit că primește, în ultima vreme, amenințări pe rețelele de socializare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Mai mult decât atât, Vaida a declarat că femeia a amenințat-o cu moartea, imediat după ce va ieși din închisoare.

„Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a mai adăugat Mirela Vaida, la scurt timp după incidentul șocant, petrecut în platou.

Avocatul Adrian Cuculis a fost primul invitat în platou al Mirelei Vaida după incident și a declarat că prezentatoarea a fost victima unei tentative vădite de omor. „E incredibil, am văzut imaginile. E un bolovan, a vrut să vă lovească în cap. Poate fi încadrată la tentativă de omor”, a spus acesta. Contactați de Click!, producătorii emisiunii „Acces direct” au refuzat să facă declarații pe marginea incidentului șocant petrecut în platou, potrivit click.ro.

Comenteaza