Mirela Vaida a fost pusă față în față cu psihopata care a încercat s-o omoare. Cum a decurs întâlnirea

Mirela Vaida a fost pusă față în față cu psihopata care a încercat s-o omoare. Cum a decurs întâlnirea

Mirela Vaida a ajuns în fața instanței. Vedeta TV a dat-o în judecată pe psihopata care a vrut să o omoare în direct. 

Nemulțumită de decizia procurorilor, care au considerat că nebuna despuiată care a aruncat o bordură spre capul ei, amenințând că vrea să o omoare, nu a intenționat să îi facă rău, Mirela Vaida a contestat ordonanța de clasare, la tribunal.

Astfel, atât vedeta, cât și agresoarea - o nebună cu acte-n regulă, Antonela Grigoraș - sunt citate săptămâna viitoare în fața magistraților, pentru a-și susține varianta. Grație procurorilor, psihopata s-a dus din nou la Acces Direct, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă la Vaida, pentru a o aranja, însă ușa era încuiată.

Așa că a spart geamurile și a zbierat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida. Anterior, ea atacase pe stradă un bărbat care refuzase să îi dea bani.

După al doilea atac, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a spus, printre altele, că nu înțelege atitudinea procurorilor. „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări.

Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan.

Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Comenteaza