Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Imaginea care l-a dat de gol

Marius Elisei și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Imaginea care l-a dat de gol

Marius Elisei a dat de înțeles în mediul online că, în viața lui ar exista o altă femeie, după despărțirea de Oana Roman.

Marius Elisei a apărut în mediul online pentru prima dată cu zâmbetul până la urechi după despărțirea de Oana Roman. Fostul soț al vedetei ar da de înțeles că are motive de fericire în plan sentimental și nu, motivul nu este fosta sa parteneră. Iată ce a postat Marius Elisei, în urmă cu doar câteva minute!

La circa o lună de la despărțirea definitivă dintre Oana Roman și Marius Elisei, cei doi par a fi mai fericiți ca niciodată separați.

Dacă vedete se ocupă cu drag de fiica și mama sa, dar și de proiectele în care este implicată, bărbatul pare că ar avea cu totul alte motive de bucurie. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Marius Elisei să „intre în pâine” atât de repede, după despărțirea de Oana Roman, însă se pare că soarele a apărut și pe strada lui. 

Coincidență sau nu, recent, Marius Elisei a postat în mediul online o imagine, iar pe fundal rulează o piesă de dragoste a unuia dintre cei mai iubiți artiști de la noi din

țară. Pare că versurile nu sunt deloc alese la întâmplare. Oare Marius Elisei are de dat o veste mare, înaintea fostei sale soții, și anume aceea că și-a refăcut viața? 

„Am pulsul mărit de când te-am găsit/Și mă bate un gând/Sunt gata să fiu fericit, da/Tu mă duci departe de tot/Nu știu cu ce viteză trăiesc/Dragă, mă duci în alt univers/Spune-mi, mai avem mult de mers?/Mă faci beat și fericit, tânăr și neliniștit”, sunt versurile care rulează în dreptul imaginii postate de Marius Elisei în mediul online, în care apare cu un zâmbet larg.

Și asta nu e tot! Pe lângă versurile de dragoste care rulează pe fundal, Marius Elisei a scris și un mesaj care, pe cât de simplu, pe atât de profund este, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza