Marius Elisei scandal online cu Oana Roman, după despărțire: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă” 

Marius Elisei scandal online cu Oana Roman, după despărțire: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă” 

Oana Roman a făcut o serie de acuzații față de Marius Elisei, după despărțirea celor doi. Fostul soț i-a răspuns imediat vedetei.

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a dat de pământ cu Marius Elisei, dar el nu s-a lăsat mai prejos, motiv pentru care i-a comentat imediat acesteia. După ce vedeta i-a adus acuzații grave, el i-a răspuns. Iată ce i-a transmis! 

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta

Pe rețelele personale de socializare, Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman că o roagă să înceteze să mai vorbească despre el, pentru că minte în unele lucruri pe care le transmite fanilor ei.
 
„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

Ce a mai transmis fostul partener al vedetei

Mai mult decât atât, Marius Elisei s-a arătat foarte deranjat de acuzațiile făcute de Oana Roman și a început să o jignească pe aceasta. El i-a transmis că nu merita să o facă mamă și nu merita nici să o facă mireasă.

 
„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Comenteaza