Lovitură de teatru în cazul psihopatei care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida. Cum a reușit să scape de procurori

Lovitură de teatru în cazul psihopatei care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida. Cum a reușit să scape de procurori

Procesul prin care Mirela Vaida a dat-o în judecată pe individa care a încercat să o omoare, a fost amânat, pentru la toamnă.

Deși în mod normal instanța asigură avocați în oficiu, tocmai pentru a se evita tergiversarea unor cauze, zilele trecute, în procesul deschis de Mirela Vaida, nu a existat niciun avocat din oficiu în sală. Așa că judecătorii au început procesul cu o amânare: „Amână cauza, pe 16 septembrie 2021, pentru lipsă de procedură şi lipsă de apărare”.

În dosarul respectiv, Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor, care au susținut că Antoanela Grigoraș n-a încercat să o ucidă pe vedetă, ci doar să distrugă podeaua de la Acces Direct. „Grație” procurorilor, psihopata s-a dus din nou la Acces Direct, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă la Vaida, pentru a o aranja, însă ușa era încuiată.

Așa că a spart geamurile și a zbierat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida. Anterior, ea atacase pe stradă un bărbat care refuzase să îi dea bani. În timp ce Mirela Vaida încearcă să obțină trimiterea în judecată a agresoarei pentru amenințare și tentativă de omor, procurorii n-au mai așteptat verdictul și au trimis dosarul la tribunal, acuzând-o pe Antoanela Grigoraș doar pentru ultraj contra bunelor moravuri, fiindcă a umbla goală în public.

După al doilea atac, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a spus, printre altele, că nu înțelege atitudinea procurorilor. „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, adică atât, distrugere. A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul.

Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Comenteaza