Jador a plecat primul de la nunta lui Florin Salam. Ce s-a întâmplat la eveniment: ”Trebuie să…”

Jador a plecat primul de la nunta lui Florin Salam. Ce s-a întâmplat la eveniment: ”Trebuie să…”
| Foto: cancan.ro

Jador, un mare artist al României, a participat la nunta lui Florin Salam și a Roxani Dobre, însă a plecat primul din cauză că era prins într-un program artistic.

Onorat s-a simțit Jador să participe la nunta ”Regelui” Florin Salam. Chiar dacă era prins într-un program artistic chiar de a doua zi. Dar, pentru câteva ore, manelistul a vrut să-i fie alături celui care i-a fost îndrumător în ale manelelor. Nu va cânta la nunta lui, dar va închina un păhărel pentru Florin Salam și soția lui, Roxana. 

Florin Salam și Roxana Dobre spuneau un hotărât ”DA” pe plaja clubului Nuba, din Mamaia, martori ai evenimentului fiind apropiații celor doi. A urmat cununia religioasă, apoi lumea s-a strâns la petrecere. La Nuba. Între invitații de vază, Jador, care li s-a alăturat celebrilor Nuțu Cămătaru și Tzancă Uraganul.

Jador avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, că nu va cânta la petrecerea de nuntă și va sta mai puțin, motivând că are cântări în zona Moldovei. ”Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador.

 

Comenteaza