Interviu exclusiv cu Nicole Cherry! Cum au reacționat părinții când au primit vestea sarcinii

Interviu exclusiv cu Nicole Cherry! Cum au reacționat părinții când au primit vestea sarcinii
| Foto: fanatik.ro

Nicole Cherry a făcut un anunț important zilele trecute, ea a publicat o fotografie pe instagram în care spune că este însărcinată. Acest lucru a bucurat pe toată lumea, atât prietenii cât și fanii. 
 

Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, a anunțat că este însărcinată și, în exclusivitate pentru FANATIK, a vorbit despre ce se întâmplă cu ea, acum, pe perioada sarcinii, dar și despre cum au primit cei apropiați vestea.

Nicole Cherry a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată și reacția celor din jurul ei în momentul în care le-a dat vestea.

”Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”, ne-a spus, în exclusivitate, Nicole Cherry care, însă, a preferat să fie discretă cu privire la reacția iubitului ei. ”Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el”, a explicat, Nicole Cherry.

Mai mult, ne-a explicat cântăreața, momentul în care a rămas însărcinată nu a fost unul programat, Nicole Cherry recunoscând însă că își dorea să devină mamă.

”Nu cred ca exista un moment anume în care îți dorești, o perioadă exactă. Cu siguranță, toate femeile își doresc să fie mame, este un sentiment înălțător. Dar momentul nu cred că ți-l alegi. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. La mine a fost undeva la mijloc, nici programat până la ultimul detaliu, nici întâmplare”, a spus, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

Chiar dacă și ea, și iubitul, sunt fericiți că vor deveni părinți, în acest moment, pare-se, nu se pune problema unei nunți pentru Nicole Cherry.

”Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”, ne-a spus Nicole Cherry, cu sinceritate.

”Lucrurile merg în continuare. Pregătesc multe melodii și videoclipuri. Am pregătit și un album în limba spaniolă. Până acum au mers foarte bine împreună partea profesională cu cea personală, cu siguranță se va întâmplă și în viitor. Pregătesc colecții noi pentru brandul meu de haine, YLLA, particip la emisiuni, filmez videoclipuri, înregistrez piese. Totul este normal și așa trebuie să fie”, a mai spus, pentru FANATIK, Nicole Cherry.

Comenteaza