Gabi Bădălău, mesaj dur la adresa fostei soții și a lui Alex Bodi. Ce nou conflict s-a iscat între ei

Gabi Bădălău, mesaj dur la adresa fostei soții și a lui Alex Bodi. Ce nou conflict s-a iscat între ei

Gabi Bălădău a publicat un mesaj pe contul său de Instagram. Fanii s-au sesizat imediat spunând că este la adresa lui Alex Bodi sau al Claudiei Pătrășcan. 

Azi-noapte, cu puțin timp înainte de ora 00:00, Gabi Bădălău a publicat pe Instagram Stories o imagine pe care a scris următoarea idee: “Prostia și domnia… Se plătesc”. Așa cum puteți vedea în poza din dreapta colajului de mai jos, înainte să facă postarea, el și un gif care are un mesaj în limba engleză, respectiv: “Energy (n.r.: Energie)”.

Cunoscutul milionar se află în război cu fosta parteneră de viață de care, deocamdată, nu a divorțat – ei nu se înțeleg nici în legătură cu separarea oficială, nici în aspectele care privesc custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, deși, la finalul lunii trecute, vedeta a lăsat de înțeles că încep să ajungă la un numitor comun.

Pe de altă parte, mesajul acid al lui Gabi Bădălău ar putea fi indirect pentru Alex Bodi care “a terorizat-o în ultima vreme pe Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu, declarații acide după ce a aflat de nunta lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu
“ (…).  

Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să vină în fața instanței și să își asume tot, să-mi acorde divorțul, căci un om care își iubește viitoarea soție până în măduva oaselor vrea să termine rapid cu fosta, ci nu să o amenințe că o mai ține încă doi ani prin instanțe.

Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranța,sa fie sănătoși și protejați”

De acum înainte să nu mai fiu întrebată despre acest om! Nu-l cunosc, nu știu cine este, nu mai există pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rușine.

Mascarada în care își târâie copiii fără să se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau să le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic.

Mi-aș fi dorit din inimă ca acești doi băieti puri să-mi fi purtat numele meu, PĂTRĂȘCANU! Voi avea grijă în continuare ca acești doi copii să primească o educație exemplară de la mine, cu demnitate și multă iubire….îi voi îngriji cu multă atenție și protecție”, a declarat cântăreața în cadrul unui interviu oferit în urmă cu aproape o lună.

După ce a părăsit Bucureştiul, Claudia Pătrășcanu a ales să se mute cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău în casa pe care o deține în Agigea. Băiatul cel mare pe care îl are cu fostul partener se numește Gabriel Alexandru, iar cel mic, Nicolas Mihail – acesta din urmă s-a născut pe 24 ianuarie 2017, potrivit cancan.ro.

Comenteaza