Gabi Bădălău a uitat-o repede pe Bianca. Cu cine a fost văzut la doar câteva zile de despărțire

Gabi Bădălău a uitat-o repede pe Bianca. Cu cine a fost văzut la doar câteva zile de despărțire
| Foto: spynews.ro

Ieri, Gabi Bădălău a anunțat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. La doar câteva ore, afaceristul a fost văzut cu o altă blondină. 

În urmă cu o seară într-un restaurant de fițe din zona de nord a Capitalei au avut loc niște scene demne de filmele de la Hollywood. Dacă vă gândiți ce s-a întâmplat, fiți atenți ce urmează.

Gabi Bădălău și Alex Bodi, cei doi foști iubiți ai Biancăi Drăgușanu, au fost împreună în același local, iar amândoi au fost tot timpul însoțiti de domnișoare care mai de care pe lângă ei. În timp ce Alex Bodi o avea alături pe noua sa Bianca, Gabi Bădălău era înconjurate de mai multe domnișoare cu reputații mai mult sau mai puțin interesante.

Una dintre ele a fost în mod deosebit mai apropiată de fiul de milionar, însă ea nu e străină lumii mondene. Ea știe ce înseamnă showbiz-ul și e foarte apreciată de sexul masculin, dar în special de cercurile înalte prin care se învărt bărbați din lumea bună a Capitalei.

Tânăra Larisa e o domnișoară care arată foarte bine și obișnuiește să fie prezentă în toate cluburile din București, bineînțeles cele de fițe, dar și în cele de la malul mării. Ea nu a ratat nicio secundă momentul și a ținut să și imortalizeze faptul că se află cu Gabi Bădălău în restaurant, asta după ce probabil a și aflat că fiul de milionar nu mai formează o relație cu Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Tânăra a încercat să acționeze cât de repede a putut pentru a-l cucerii pe Gabi Bădălău, dar se pare că nu a acționat suficient de repede, asta pentru că deși el a mărturisit în direct că nu mai are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu, iată că în seara asta au fost surprinși împreună, chiar în urmă cu doar câteva minute. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro spun multe, dar acum suntem tare curioși să aflăm ce are de spus Gabi Bădălău despre ”marea întâmplare”.

Comenteaza