Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodrighez a murit. Reacția fotbalistului: „Este cea mai mare durere”

Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodrighez a murit. Reacția fotbalistului: „Este cea mai mare durere”
| Foto: wowbiz.ro

Georgina Rodriguez, iubita celebrului fotbalist a născut, luni, gemeni, însă unul dintre bebeluși nu a supraviețuit.
 

În urmă cu câteva luni, starul portughez și frumoasa lui parteneră de viață, Georgina Rodriguez, anunțau că urmează să devină din nou părinți. Iubita lui Cristiano Ronaldo era însărcinată cu gemeni, fată și băiat, iar vestea a bucurat o lume întreagă.

Din nefericire, însă, se pare că ghinionul s-a abătut asupra familiei celor doi. În urmă cu doar câteva momente, fostabilstul a făcut un anunț cu care și-a îndoliat și întristat toți fanii. 

Georgina Rodriguez a născut prematur în urmă cu puțin timp, la șapte luni. Cuplul urma să mai aibă un set de gemeni, însă unul dintre bebeluși a murit la scurt timp după ce a venit pe lume. Anunțul absolut dureros a fost publicat pe contul de Instagram al renumitului fotbalist, care pur și simplu nu-și poate reveni din șoc. 

„ Cu imensă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care un părinte o poate simţi. Doar naşterea fetiţei noastre ne oferă putere să trecem peste acest momente cu speranţă şi fericire.  

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi suportul arătat. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm la intimitate în aceste momente dificile.

Bebeluşule, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza