Filmul atacului din platoul Acces Direct. Pe unde a intrat femeia care a vrut să o agreseze pe Mirela Vaida

Filmul atacului din platoul Acces Direct. Pe unde a intrat femeia care a vrut să o agreseze pe Mirela Vaida

Femeia care a aruncat cu o piatră uriaşă în Mirela Vaida a reuşit să intre în clădire pe o uşă laterală nepăzită. 

Imaginile cu un puternic impact emoţional au fost văzute şi de poliţişti, care au deschis dosar penal.

Este momentul şocant în care o femeie complet dezbrăcată, într-un acces de furie, intră val-vârtej în platoul Acces Direct şi dezlănţuie atacul. Din fericire, Mirela Vaida reuşeşte să se ferească, însă trage o spaimă soră cu moartea. Imediat, câţiva membri din staff imobilizează atacatoarea şi sună la 112.
Astăzi Mirela Vaida a depus plângere penală pentru tentativă de omor.

Mirela Vaida, realizator Acces Direct: Nu mă simt bine, vă daţi seama. N-am mai fost niciodată să depun o plângere şi n-am mai trecut prin aşa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar...

Camerele de supraveghere au surprins traseul pe care l-a urmat agresoarea. Pe imagini se vede cum, goală-puşcă, pătrunde în clădire pe o intrare laterală. Uşa nu era încuiată şi nici păzită.

Mirela Vaida, realizator Acces Direct: Eu parchez în spate, acolo, că asta e mai grav. Adică, Doamne fereşte, se putea întâmpla lucrul ăsta noaptea, la intrarea din spate.

Potrivit surselor Observator, atacatoarea ar fi fost internată la Spitalul Obregia, din cauza unor probleme psihice. După incident, a fost reţinută şi dusă la spital. Nimeni nu-şi explică totuşi cum a ştiut să ajungă exact pe platoul de filmare.

Mirela Vaida, realizator Acces Direct: Eu cred că poate a acţionat la pont, asta este mai grav. Nu ştiu cine ar fi putut-o trimite, e adevărat că noi am făcut în ultimele săptămâni nişte investigaţii şi nişte anchete pe nişte subiecte mai sensibile şi am avut presiuni să încheiem nişte subiecte.

Iar multe dintre mesaje sunt publice. Mirela Vaida a fost ameninţată de cea care se recomandă a fi Magdalena Şerban, cunoscută drept criminala de la metrou. În realitate, femeia acuzată de crimă cu premeditare, după ce a împins două tinere în faţa metroului, e la închisoare. Ar putea fi eliberată peste 16 ani.

Reporter: Cumva vă temeţi pentru viata dumneavoastră?
Mirela Vaida, realizator Acces Direct: Da, primesc ameninţări multe şi o să depunem plângere penală şi pentru asta.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza