Familia lui Culiță Sterp, în doliu! Ileana, sora cântărețului, a făcut anunțul trist....

Familia lui Culiță Sterp, în doliu! Ileana, sora cântărețului, a făcut anunțul trist....

Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele după ce o persoană din familia lor s-a stins din viață.

Ileana Sterp este în doliu. Bunicul soțului ei, părintele Ioachim, s-a stins din viață astăzi, 14 ianuarie. Bărbatul împlinise 93 de ani și, de vreme îndelungată, slujea la Mănăstirea Măgura. Familia Ilenei Sterp era extrem de apropiată de „Moșul”, așa cum i se spune. Chiar ieri, 13 ianuarie, „Moșul” a împlinit 93 de ani, iar Ileana Sterp și familia sa l-au vizitat. A fost ultima dată când l-au văzut.

Ileana Sterp le-a dat vestea cea tristă și fanilor din mediul online. Sora lui Culiță a scris câteva rânduri în memoria rudei sale.

„De azi, ochii tăi blânzi ne privesc din Cer! Părintele Ioachim a împlinit ieri 93 de ani, tot ieri l-am văzut pentru ultima dată în viață, dar el nu ne-a mai privit, doar ne-a auzit. Sufletul lui se pregătește să plece în pace la Domnul… Ne va lipsi zâmbetul, bunătatea și blândețea ta, moșul nostru scump și drag!

Să te rogi pentru noi de acolo de Sus așa cum ai făcut-o atâția zeci de ani! Gândul nostru va fi mereu la tine, atât cât vom trăi! Luni, ora 12.00 va avea loc slujba de înmormântare la Mănăstirea Măgura Jinei.”, a fost mesajul transmis de Ileana Sterp, pe pagina sa de Instagram.

Familia Ilenei Sterp este zguduită de trecerea în neființă a părintelui Ioachim. „Moșul” le era foarte apropiat, iar anul trecut și micuța Carla a făcut cunoștință cu el. În data de 13 ianuarie a anului trecut, toată familia Ilenei a mers în vizită la „Moșul” pentru a-l sărbători. Micuța Carla s-a aflat și ea printre cei prezenți la petrecere și l-a îndrăgit imediat pe părintele Ioachim.

„Este prima aniversare a moșului la care participă și Carla. Anul trecut, când a împlinit 91 de ani, eram însărcinată. Doamne, cât de fain pregătești tu lucrurile pentru toți oamenii!”, spunea Ileana Sterp, în urmă cu un an, potrivit cancan.ro.

Comenteaza