Dieta MINUNE a lui Cătălin Scărlătescu. A slăbit 52 de kilograme renunțând la un singur aliment: „Am zis că vreau o schimbare”

Dieta MINUNE a lui Cătălin Scărlătescu. A slăbit 52 de kilograme renunțând la un singur aliment: „Am zis că vreau o schimbare”

Cătălin Scărlătescu, unul dintre bucătarii emisiunii Chefi la Cuțite, a reușit să slăbească 52 de kg prin intermediul unei diete minune.

Cătălin Scărlătescu ajunsese să cântărească 120 de kilograme, iar sănătatea lui a fost pusă în pericol, așa că, juratul de la „Chefi fără limite” a luat o decizie importantă. Cu dieta-minune a reușit să scape de peste 50 de kilograme.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grepfrut, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus Cătălin Scărlătescu potrivit Spynews.

O dată am slăbit 25 de kilograme și m-am îmbolnăvit pentru că nu am făcut-o ca lumea. Și a doua oară am făcut-o ca lumea. (…) Am întinerit cu vreo 30 de ani. Pot să mă leg la șireturi fără probleme. M-am apucat de sport”, a mai spus Scărlătescu.

Comenteaza