Dezvăluiri șocante. Vulpița și Viorel Stegaru, vinovați pentru agresiunea din platorul Acces Direct

Dezvăluiri șocante.  Vulpița și Viorel Stegaru, vinovați pentru agresiunea din platorul Acces Direct

Atacul asupra Mirelei Vaida petrecut în direct la o emisiune de televiziune a șocat complet lumea. S-au format zeci de ipoteze despre vinovații acestei întâmplări, la doar câteva zile după.

Mirela Vaida a fost atacată de o femeie dezbrăcată, care a vrut s-o lovească cu o bucată desprinsă dintr-o bordură. Femeia cunoștea studioul pentru că a folosit o intrare din spate care este separată de restul redacției.

 Aflată într-o stare paroxistică și cu evidente probleme psihice, femeia îi cerea Mirelei Vaida o sumă de bani pe care aceasta i-ar fi datorat-o.

Mirela Vaida a făcut legătura între atacul femeii și amenințările pe care le-a primit pe rețelele de socializare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou, mesaje prezentate ieri în exclusivitate de WOWbiz.ro.

Totuși, se pare că atacatoarea nu are legătură directă cu Magdalena Șerban ci mai degrabă cu un celebru cuplu care și-a făcut veacul în ultimii ani în studioul ”Acces Direct”: Vulpița și Viorel Stegaru.

Printre colegii Mirelei Vaida circulă un zvon legat de o posibilă legătură între femeia din platou și cei doi vasluieni. Femeia ar fi din județul Iași și i-ar cunoaște pe cei doi, iar la un moment dat a dat câteva declarații unui reporter de teren al emisiunii în legătură cu Vulpița și Viorel. Se pare că acesta i-ar fi promis o sumă de bani în schimbul intervenției, însă dintr-un oarceare motiv, suma respectivă n-a mai ajuns la femeie.

 Aceasta ar mai fi venit de câteva ori la poarta studioului, încercând să obțină suma promisă, însă i s-ar fi spus că persoana pe care o caută nu mai lucrează la emisiune. Atunci, a trecut la atac, considerând-o vinovată pentru ”paguba” ei pe Mirela Vaida. Chiar și așa, nu se explică cum de a știut să nimerească din prima în studio, exact la ora la care Mirela Vaida își începea emisiunea.

”Încercăm și noi să ne dăm seama ce s-a întâmplat. E clar că femeia avea probleme psihice. Am vorbit între noi să vedem dacă o recunoaște cineva iar un coleg a spus că parcă și-o amintește, dar nu era foarte sigur. Cert este că nu a fost o farsă sau regie, așa ceva nu se poate înscena”, ne-a dezvăluit un angajat al emisiunii prezentate de Mirela Vaida.   

Comenteaza