De când au început probleme în căsnicia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan: „Nu există ieșire din situația respectivă”

De când au început probleme în căsnicia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan: „Nu există ieșire din situația respectivă”

Radu Vâlcan și Adela Popescu au dezvăluit cum reușesc să depășească problemele din căsnicia lor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au o familie minunată, iar pe plan profesional lucrurile nu au mers niciodată mai bine ca acum, dar chiar și așa nu sunt lipsiți de probleme sau situații dificile.

În urmă cu doar câteva luni, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil, pe Adrian, care le aduce motive de bucurie în fiecare zi.

Viața lor s-a schimbat și nu este deloc ușoară, căci implică foarte multe provocări, după cum mărturisește actrița. 

E greu să gestionezi cariera și viața de părinte, iar de multe ori cei doi nu mai au timp liber pentru a-l petrece împreună. Radu Vâlcan a recunoscut că se confruntă cu tot felul de probleme, ca în orice relație, însă știu foarte bine să traverseze orice obstacol, fără să ajungă la discuții contradictorii.

„Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa.

Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm”, a spus Adela Popescu pentru Viva.ro

„Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel”, a continuat Radu Vâlcan pentru sursa menționată anterior.

Încrederea și respectul nu ar trebui să lipsească niciodată dintr-o relație, fiindcă altfel ar interveni gelozia. Același lucru se întâmplă și în cuplul celor doi! Radu Vâlcan a explicat faptul că nu a fost pus de către soția lui în situație de gelozie. Mai mult decât atât, cei doi nu își ascund absolut nimic, ba chiar își știu și parolele de la telefon.

„Niciodată nu am fost provocat din punctul ăsta de vedere. Poate că gelozia are rolul și însemnătea firești într-o relație, cât timp totul este constructiv. Telefoanele noastre sunt la comun. În sensul că ne știm parolele reciproc. N-avem nimic de ascuns. Avem grijă să le schimbăm doar în momentul în care le învaţă şi copiii”, a explicat Radu Vâlcan, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza