Dan Capatos a avut o reacție nervoasă în direct! Cine l-a scos din minți pe prezentatorul XNS

Dan Capatos a avut o reacție nervoasă în direct! Cine l-a scos din minți pe prezentatorul XNS
| Foto: a1.ro

Dan Capatos a fost deranjat de un comentariu primit, pe rețelele de socializare, cu privire la Loredana Buțea, noua asistentă de la XNS.

”Învățați dansatoarea aia să danseze sau mai bine eliminați-o din show.”, a fost mesajul care l-a enervat pe moderatorul emisiunii Xtra Night Show.

„Să vină aici să danseze”, a fost replica Loredanei, cea care ocupă locul pe care au stat, în trecut, nume celebre precum Daniela Crudu, Loredana Chivu și Bianca Drăgușanu.

După acest moment, Dan Capatos a explicat că Loredana este dansator profesionist și a făcut apel la bunul simț al telespectatorilor.

”Nu s-a înțeles bine. Loredana este vice campioană mondială de două ori. Adică al doilea în lume. Cine este atât de bun în domeniul lui încât își permite să vorbească despre unul care este primul sau al doilea în lume? E vice campion de două ori la Rimini în Italia și Moscova. Nu mai halesc prostia, jur. Asta e răutate.

Bă, avem un stil de a distruge orice... a muncit un om să ajungă vice campion la un sport mondial, e al doilea în lume, ești nebun la cap?! Vii tu de acasă să zici: ”Dă-o, bă, afară. Nu știe să danseze”. E o diferență între a spune ”nu știe să danseze” și a zice ”nu îmi place cum dansează”. Boss, înțeleg, nu-ți place, dar nu-i lua din merit.”, a zis Dan Capatos, potrivit a1.ro.

Comenteaza