Gabriela Cristea a aflat că e înșelată cu altă femeie. Confesiunea făcută în direct: „I-am...”

Gabriela Cristea a aflat că e înșelată cu altă femeie. Confesiunea făcută în direct: „I-am...”

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii săi despre un episod în care a fost înșelată.

Fie că este legat de viața profesională sau de cea personală, fie că este vorba de un lucru plăcut sau dimpotrivă, vedeta spune totul public.

De data aceasta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, pe seama discuțiilor legate de concurenții din show-ul matrimonial, soția lui Tavi Clonda s-a reîntors în timp și a făcut o destăinuire șocantă.

Asta după ce, fratele Alinei, concurentă în emisiunea matrimonială a amintit faptul că blonda, atunci când și-a prins soțul în fapt cu cea mai bună prietena a ei, a recurs la un gest neînțeles de multă lume.

Mai exact, Alina, după ce a aflat de idila dintre cei doi, a avut o discuție față în față cu prietena sa, apoi chiar a dus-o acasă cu mașina, întâmplarea având loc în căminul de familie al concurentei.

”Sora mea a dus-o pe amanta acasă. Eu am rămas puțin așa… Dar cum?”, a spus fratele Alinei în emisiunea Gabrielei Cristea.

În replică, Gabriela Cristea și Paula Chirilă au spus imediat că știu și ele despre reacția uluitoare a Alinei în fața unei asemenea situații.

”Da, ne-a povestit și nouă asta. Cel mult poți să-i plătești un taxi, în cel mai rău caz.

 
Dar să o urci la tine în mașină să o duci acasă…”, a spus Gabriela Cristea. 

”Îi arăți unde e ieșirea, cel mult”, a completat și Paula Chirilă, mai severă decât colega sa.

Însă, ulterior, pentru că discuția despre viața Alinei i-a adus aminte și de trecutul ei, Gabriela Cristea a făcut o destăinuire neștiută până acum de publicul larg.

Prezentatoarea le-a mărturisit celor din platoul emisiunii că dacă acum nu poate înțelege gestul prietenos și calm al Alinei, făcut în fața infidelității, în urmă cu foarte mulți ani, dacă ar fi cunoscut-o, ar fi rezonat perfect.

Dacă vă întrebați de ce, ei bine, vă spunem că vedeta a menționat faptul că în trecut, atunci când și ea a fost în postura femeii înșelate, a recurs la un gest asemănător. Reacția sa s-a rezumat atunci la cumpărarea unui bilet de avion pentru femeia care-i luase locul în relație, în speranța că așa va scăpa de ea.

”Dar știți că am făcut și eu asta? Acum 100 de ani. Mi-am adus aminte. Am făcut-o și eu. I-am plătit și un bilet de avion să plece din țară. Acum nu te înțeleg, dar atunci te-aș fi înțeles”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza