Cum arată acum noua casă a „Reginei Tik-Tok-ului”, Alexandra Bodi. „Diva” și-a amenajat locuința 

Cum arată acum noua casă a „Reginei Tik-Tok-ului”, Alexandra Bodi. „Diva” și-a amenajat locuința 

Alexandra Bodi, o mare „vedetă” pe TikTok, și-a amenajat noua casă pentru a se bucura de condiții bune de trai.

Alexandra Bodi a devenit rapid virală pe Tik-Tok și a reușit să strângă o comunitate destul de numeroasă. Aceasta a locuit o bună perioadă de timp cu fiica ei, Daria și soțul ei, Ionuț, într-o casă fără condiții de trai și fără o bucătărie unde să gătească, așa cum orice femeie își dorește. 

Cum arată acum noua casă a Alexandrei Bodi

Alexandra Bodi și-a schimbat stilul de viață, asta după ce și-a amenajat locuința după bunul plac, iar din imagini putem observa cum arată bucătăria, dar și dormitorul. Nouă casă nu este în totalitate terminată și încă se află în renovări, însă arată cu totul diferit față de locuința anterioară.

Alexandra Bodi radiază de fericire acum că poate beneficia de condiții decente în noua locuință, iar "regina Tik-Tok-ului" a postat imaginile în mediul online și a împărtășit cu comunitatea, dar și cu mai multe persoane publice cum arată noua ei casă și cum a amenajat-o.

Bogdan Mocanu și Alexandra Bodi au organizat un live pe Tik-Tok, iar cântărețul a mărturisit că ar vrea să-i pună silicoane și acid în buze, însă Alexandra Bodi a fost șocată de cele auzite și a menționat că nu și-ar face intervenții.

''Vrei să vii la București și să-ți pun silicoane, nebuna mea? Îți pun de 600 cc. Loredana Chivu e minciună pe lângă tine. Ți-ar sta bine cu silicoane. Dacă mâine vii în București te duc eu să îți pun acid în buze.'', a răspuns Bogdan Mocanu pe Tik-Tok.

''Ce mă? Eu, silicoane?! Du-te, mă, copile de aici... Du-te, mă! Doamne ferește!'', a mai adăugat Alexandra Bodi șocată de declarațiile lui Bogdan Mocanu, potrivit spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza