Culiță Sterp, anunț neașteptat despre căsătoria cu Daniela Iliescu. De ce nu fac încă nuntă

Culiță Sterp, anunț neașteptat despre căsătoria cu Daniela Iliescu. De ce nu fac încă nuntă
| Foto: wowbiz.ro

Culiță a dezvăluit că cei doi își doresc să ajungă în fața altarului, după nașterea băiețelului lor, însă nu au o dată bine stabilită.

Fostul participant din Republica Dominicană nu se grăbește să organizeze marele eveniment, asta pentru că momentan gândurile sale se îndreaptă numai spre nașterea Danielei Iliescu care ar urma să aibă loc chiar zilele acestea.

În plus, Culiță Sterp și iubita sa nu au în plan să se căsătorească curând, un alt motiv pentru care nunta va avea loc mai târziu fiind și pandemia de coronavirus. Cel mai probabil cei doi își doresc o ceremonie la care să ia parte toți prietenii și apropiații.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, gata de nuntă? Mărturia sinceră făcută de vedeta de la Survivor România
„Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă”, a spus artistul într-un interviu pentru click.ro.

În ceea ce privește numele pe care-l va purta bebelușul Culiță Sterp nu a vrut să dea prea mult din casă, însă a mărturisit că nu se oprește aici. Artistul își mai dorește copii și vrea o fetiță pentru care are numele pregătit încă de pe acum.

„Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui.

Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât”, a completat cântărețul de muzică de petrecere, care a vorbit și despre ce planuri are mai departe.

Culiță Sterp își dorește să se mute în locuința pe care și-a achiziționat-o acum ceva vreme, dar nu a mai apucat să o pună la punct. Casa are nevoie doar de mobilier pentru a putea fi locuită.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România se concentrează și pe carieră, precizând că va avea colaborări frumoase în viitor, potrivit fanatik.ro

Comenteaza