Cosmin face primele declarații BOMBĂ, după ce a fost descalificat din emisiunea „Casa Iubirii”: „Persoana respectivă încă...”

Cosmin face primele declarații BOMBĂ, după ce a fost descalificat din emisiunea „Casa Iubirii”: „Persoana respectivă încă...”
| Foto: stirilekanald.ro

Cosmin a vorbit despre descalificarea sa și despre acele conversații care au apărut în online, imediat după ce a plecat din emisiune.

Cosmin a părăsit „Casa iubirii” în gala de duminică, prin descalificare, după ce conversațiile apărute în mediul online în urmă cu câteva zile îl incriminau în mod direct că divulgă informații din emisiune, dar și de faptul că se joacă cu sentimentele Ștefaniei de dragul competiției.

Vestea a căzut ca un șoc peste concurenți, dar mai ales peste iubita sa, care, în primă fază, a rămas total încremenită. La doar câteva ore distanță de la difuzarea galei, Cosmin a intervenit prin intermediul unui live, în care a vorbit despre experiența sa care s-a terminat mult prea repede, într-un mod cu totul neașteptat și dezamăgitor, dar și despre suspiciunile pe care le are în legătură cu persoana din casă care i-a înscenat totul.

Cosmin și-a dorit să intre live în mediul online și să ofere clarificările pe care toți cei care l-au susținut le-au așteptat din partea lui, la cald. Chiar și după descalificare, acesta își menține nevinovăția, susținând că este aproape ferm convins că știe cine este persoana din casă care a pus totul la cale, însă a preferat să nu specifice un nume și nici măcar să menționeze dacă este vorba despre un coleg sau colegă de emisiune, neavând dovezi concrete în aceste sens. 

„(...) E cel mai frustrant lucru care vi se poate întâmpla, să fiți acuzați de o chestie, să nu aveți niciun argument, pentru că persoana care a făcut chestia asta este cineva din casă și eu am o vagă bănuială.

De fapt, nu am o vagă bănuială. Acum că, mă rog, am vizionat episoadele cap-coadă, am văzut anumite chestii. Nu știu câți dintre voi le-ați putut observa, dar dacă ați fost atenți la unele chestii… eu nu o să dau în persoana respectivă, dar persoana respectivă încă este în casă și, mai mult decât atât, a avut un comportament ciudat. Ok? Bă mai mult, a și avut mici scăpări în care...

Uite că îmi pare rău că nu am fost atunci pe fază. A avut mici scăpări în care a dat de înțeles… Bine, deci, persoana respectivă care a făcut chestia asta este încă în casă. Eu sunt 99% convins că ea este, dar nu am nicio dovadă, nu pot să spun și să aduc anumite acuzații vis-a-vis de persoana respectivă, pentru că, v-am spus, nu am nicio dovadă, însă, dacă ați fost atenți și dacă veți da vreodată episoadele în urmă, veți vedea anumite chestii. Doar trebuie să fiți atenți la unele conversații între mine și persoana respectivă. A fost așa un ping-pong și nu știam de unde vin.”, a spus Cosmin în timpul live-ului, potrivit stirilekanald.ro.

 

Comenteaza