Giuly, îndrăgostită de Robert?! Postările care o dau de gol: „Mă faci să zâmbesc”

Giuly, îndrăgostită de Robert?! Postările care o dau de gol: „Mă faci să zâmbesc”

Giuly, concurenta emisiunii „Casa Iubirii” se pare că este îndrăgostită până peste cap de Robert. Iată gesturile care o dau de gol.

Giuly și Robert sunt doi dintre concurenții din emisiunea matrimonială „Casa Iubirii”. Robert a fost printre primii concurenți ai sezonului 3, iar Giuly a venit pe parcurs, însă a reușit să îi atragă atenția tânărului.

Deși Robert a avut o legătură aparte cu Larisa, se pare că tânăra a decis să pună punct cunoașterii și să se axeze pe Patrick.

Robert nu a stat nici el pe tușă și i-a acordat o șansă lui Giuly, concurenta care a pus ochii încă de la început pe acesta.

Postările lui Giuly din ultima perioadă o cam dau de gol pe concurentă, aceasta fiind surprinsă tot mai des în brațele lui Robert.

Nu de mult, concurenta a ținut să-i transmită un mesaj lui Robert pe rețelele sociale, unde s-a fotografiat cu un buchet de trandafiri albaștri, speciali cumpărați pentru preferințele acesteia.

Giuly i-a transmis un mesaj emoționant celui pe care este interesată să îl descopere cât mai mult. Frumoasa concurentă i-a mărturisit că mereu îi aduce zâmbetul pe buze și îi este recunoscătoare pentru faptul că a apărut în viața ei.

„Robert, îți mulțumesc din tot sufletul pentru acest buchet de flori minunat și pentru atenția ta. Mă faci sa zâmbesc, îmi transmiți bunătate și gânduri pozitive. Sunt recunoscătoare pentru că te-am întâlnit, pentru că îmi ești alături și pentru fiecare moment pe care îl petrec cu tine,” a scris concurenta într-o postare pe pagina sa de Instagram, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza