Cleopatra Stratan este însărcinată?! Cine i-a dat de gol pe cei doi tineri: „Un copil, poate doi”

Cleopatra Stratan este însărcinată?! Cine i-a dat de gol pe cei doi tineri: „Un copil, poate doi”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari de viitor și își doresc să devină părinți cât mai repede posibil.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Chiar dacă sunt încă tineri, cei doi au făcut pași foarte mari în relația lor. Anul trecut, cei doi și-au unit destinele și în fața ofițerului stării civile, unde au spus cel mai important „Da” din viața lor, dar și în fața lui Dumnezeu.

Acum, fanii acestora așteaptă cu sufletul la gură să afle vești despre copil. Iată că la doar câteva luni de la nuntă se întâmplă și acest lucru!

Surse apropiate din anturajul Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda au declarat pentru o publicație că cei doi au în plan să-și extindă familie, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul acesta, dacă vor avea timp, bineînțeles.

„Își doresc un copil, poate doi, dar cred că vor să mai aștepte puțin. Momentan, ei sunt copii. Și mai vor să se mute la casa lor, să aibă propriul cuibușor al lor. Acest vis este posibil să se împlinească poate chiar anul acesta dacă au timp să se ocupe de toate pregătirile",  au declarat surse apropiate celor doi pentru Click.ro . 

„M-am mutat la casa mea, dar nu s-a schimbat nimic în viață noastră. Ceea ce făceam înainte de căsătorie facem și acum. Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut, emoțiile sunt mai intensificate. Facem doi ani de când suntem oficial împreună, iar aniversarea noastră am petrecut-o într-un loc în care ne-am relaxat total, la spa, la masaj. Merităm și noi măcar de ziua noastră",  a explicat Cleopatra Stratan potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza